сряда, 22 юли 2015 г.

Ежедневие 22.07

     Миналата седмица беше прекрасна изпълнена с толкова много положителни емоции разглеждайки красивия окръг около Нюрнберг, Германия. Нагледах се на толкова прекрасни хора, различни, естествени, неинтересуващи се от теб, гледащи напред без да ти пречат и нарушават личният ти комфорт. Видях живота, който искам и се опитвам да живея тук в родната ми страна, там. Подредено, чисто и толкова истинско и естествено като дишането и храненето.
       И после бързото приземяване в простотията от само един работен ден :( Е приземяването беше от още по-рано още в рейса за връщане, но там хората са ми непознати, да наложи се да изтърпя пълна простотия, но не ги познавам с тях съм само за 24 часа и после кой откъде, но когато получиш нож в гърба за пореден път от един и същи човек с, който прекарваш 40 часа на седмица е тогава вече направо ми идва да взема една пушка и всички наред... 
      Най-глупавото от всичко е, че това е човек живял толкова много години в Австралия, в хубава държава, вярвам с хубави хора. Човек, който трябва да има манталитета не на българин. 
       Господари на ефира все споменават е няма такава държава, а аз все казвам е няма такъв народ :( :( :( 
        Държавата се прави от народа, щом държавата ни е на такова ниво, значи хората са такива и това си заслужават. 
        Обещавам си някой ден ако имам деца да ги изуча добре и от малки да ги ориентирам към живот на запад, поне те дет се вика да имат по-нормален живот. 

Няма коментари: