сряда, 3 декември 2014 г.

3 основни причини да не стъпим повече в пиано-бар Синатра, София

Съвсем накратко за това място, за което са ми казвали, че не те пускат ако си с маратонки :) демек дрескода трябва да е на ниво.

Много претенции за нещо без никакво покритие, лично мнение разбира се. 

1. Първи и най-съществен проблем пуши се и то яко... нещо май хората не са чували за забрана на пушенето. И не само, че се пуши, но няма никаква климатизация и вътре става пълен ужас. 

2. От три поръчани коктейла да ти объркат два, признавам абсолютен рекорд :) Плюс, че коктейлите не са кой знае какво, почти никакъв алкохол, без особено голямо разнообразие.

3. Певеца, водещия или там каквото и функция да изпълняваше този човечец, през 5 мин да говори и да обижда хората, които не танцуват, че били заспали, няма ли най-накрая да станат, що не си ходят или нещо такова, еми малко да се беше позамислил, че може и заради него да е ;)

Обслужването не искам и да го коментирам, не видях някой от 10 човека сервитьори да се усмихне, все пак работиш с хора... нормално е поне една усмивчица да пуснеш. 

Факт, че това беше първото ми и последно посещение :)

П.С. Е имаше поне едно нещо, което ми хареса и това беше идеята за използване на малки памучни кърпи за бърсане в тоалетната, след като се измиеш, много сладко и досега не бях го виждала на други места. 

Няма коментари: