неделя, 20 февруари 2011 г.

Vaya con dios 19.02.2011 г., София

Каквото и да кажа за вчерашния концерт ще е малко. Това беше един от онези моменти, в които изпитваш невероятна наслада на душата, която ще помниш дълго, и която винаги ще те стопля със спомена за нея, когато имаш нужда от това. И да определено им станах заклет фен и живот и здраве ако пак дойдат с удоволствие ще съм отново един от публиката.
За Дани Клейн какво да кажа, да си болен и въпреки това да изнесеш такъв концерт, с такова пеене и такава енергия само показва колко голям си наистина, а тя определено е много голяма в моите очи. Невероятна жена, от която струй някак неземно излъчване. Изглежда невероятно крехка, грациозна и в комплект с това този невероятен глас, просто те оставя без думи.
А музикантите от групата и бекволистката не отстъпват по талант на Дани. Страшни сола направиха всеки един от тях и направо ни оставиха без дъх.
Песните бяха главно от последният им албум, разбира се нямаше как да не изсвирят и големите си хитове като "What's a woman", "Just a friend of mine", "Puerto rico", "Nah neh nah" и т.н.
Едно наистина страхотно изживяване, което споделих с мама, която беше на върха на емоциите си, че чу една от любимите си групи на живо. А аз останах доволна, че имаше с кой да споделя този прекрасен концерт.
А сега понеже снимки не правих, а и филмчетата не станаха, кой знае колко добри ще ви пусна още една любима ми тяхна песен:


И ако снощи сте изпуснали това невероятно събитие, препоръчвам ви следващи път да не го правите ;)



2 коментара:

Деси каза...

Завиждам - съвсем благородно, разбира се :)

vasi каза...

Пожелавам ти от цялото си сърце и ти да изпиташ това удоволствие, когато дойдат следващият път :)